top of page

PERSONAL TRAINING

Laat onze personal trainers je helpen bij het behalen van jouw doelen! Let's Get Fit helpt je bij alle facetten van het optimaliseren van jouw gezondheid met een specifiek op elk individu afgestemde fysieke training. Dit alles onder begeleiding van onze gekwalificeerde personal trainers.

pexels-li-sun-2294361.jpg

OEFINGEN 

Wij beginnen altijd met een nulmeting om te kijken wat jou kunnen zijn, dit is een belangrijk onderdeel om vervolgens stappen te ondernemen en vanaf dit moment zul je jezelf allen maar zien groeien.
 

pexels-rfstudio-3820345.jpg

EFFECTIVITEIT

Bewegen draagt bij aan een langer en gezonder leven, onder meer door verminderde kansen op obesitas, diabetes en hart- en vaatziekten. Daarnaast zijn er ook mentale effecten. Zo zitten mensen vaak lekkerder in hun vel en is er meer geloof in eigen kunnen na het bewegen.

pexels-anna-shvets-5069136.jpg

FLEXIBILITEIT

Door aan flexibiliteit – zowel passief als actief – te werken, zorg je dat je jezelf vrij kunt bewegen. Door langzaam te bewegen terwijl je bijvoorbeeld stretches of mobiliteitsoefeningen te doen, neemt je lichaamsbewustzijn toe. Je raakt beter in staat om pijn of beperkingen te detecteren. Dit zorgt er ook voor om blessures te voorkomen.
 

Proefles aanvragen

Vraag hier vrijblijvend een proefles aan en we proberen binnen 24 uur terugkoppeling te geven. 

bottom of page