top of page
WhatsApp Image 2022-06-25 at 6.00.04 PM.jpeg

KIDS EMPOWERMENT

Onze kids empowerment trainingen zijn ontworpen om kinderen en tieners te helpen om te gaan met de uitdagingen van het leven. Wij doen dit door middel van weerbaarheidstraining, masterclasses op scholen, leuke kickboks of boks-trainingen voor kinderfeesten of aan sportteams die aan team building willen doen.

pexels-gustavo-fring-6720465.jpg

WEERBAARHEID

Binnen onze weerbaarheidsprogramma's doorlopen kinderen meerdere stappen waardoor ze weerbaarder worden. Onderdelen van het programma gaan over zelfvertrouwen, pesten en opkomen voor jezelf. 

pexels-cottonbro-4752825.jpg

COORDINATIE

Daarnaast helpen onze trainingen ook met de coördinatie, mentale en fysieke ontwikkeling van de kinderen en tieners. Trainingen en programma's worden uiteraard aangepast op verschillende niveaus. 

pexels-kampus-production-8813584.jpg

PARTIJEN

Groepen vrienden, verjaardag feestjes en sport teams kunnen allemaal bij ons terecht voor een leuke, uitdagende, en sportieve tijd. Wij kunnen hele middagen en programma's verzorgen en aanpassen aan de groep zijn wensen. 

Wil je meer weten over onze training voor kids?
Weerbaarheid trajecten, proefles aanvragen, masterclass op scholen of groepsuitjes voor sport teams, wij kunnen hierin voorzien. 
Neem contact op voor meer informatie

MEER WETEN? 

bottom of page