top of page

OVER LET'S GET FIT

In 2017 heeft de oprichting van Let’s Get Fit plaatsgevonden. De drive om mensen fit te laten worden en te inspireren om zichzelf te verbeteren was een van de belangrijkste speerpunten voor het opstarten van de onderneming.

 

Abdel, de eigenaar van Let’s Get Fit; Ik wil dat mensen door de verschillende ontwikkelde trainingsmethodieken kunnen genieten, ontspannen en vooral zich prettig voelen met hun eigen lichaam. Mede hierdoor hebben wij ook een op maat ontwikkelede voeding & lifestyle programma ontwikkeld.
 

Fit worden is 1, maar wat wij nog veel belangrijker vinden is fit blijven!

Met onze passie voor de sport en veelzijdigheid van sportprogramma’s zijn wij meer dan alleen een sportschool.

Wij zijn; Let’s Get Fit!

IMG_8189.jpg

MISSIE & VISIE

De missie & Visie van Let’s Get Fit is dat iedereen moet kunnen sporten. Of je nu jong of oud bent, iedereen verdient een gezond lichaam. Wij hebben daarom op elk gebied trainingen ontwikkeld die te allen tijde aansluit op de wens van de klant. Wil je een 1 op 1 training, groepstraining, een kinderpartijtje met trainingsoefeningen, familietrainingen of wil je bij jou op het werk of op school getraind worden?

Wij staan klaar met onze gekwalificeerde trainers om dit waar te maken! Let’s Get Fit streeft naar hoogwaardige kwaliteit, plezier tijdens de workouts en een goede begeleiding in het te behalen van jouw eigen gestelde doelen. 

FOCUS

Let's Get Fit heeft een alomvattende focus. 
 

Dit betekent, nadat wij een intakegesprek hebben gehad, dat wij fysiek met onze leden aan de slag gaan om de gestelde doelen die wij met elkaar afstemmen op een goede manier gaan realiseren.

Gezamenlijk streven wij naar een balans tussen sport, de juiste voeding, ontspanning en uiteraard plezier.

img-8266-676x450.jpg

The Full Story

OVER ABDEL EL FARSI

Abdel is een jonge gedisciplineerde  ondernemer en oprichter van Let's Get Fit.
Met veel ervaring als atleet en trainer helpt hij nu mensen hun volledige potentieel te bereiken op fysiek en mentaal vlak.


Hij droomt, sinds de oprichting van zijn eigen onderneming, ervan om zoveel mogelijk mensen te helpen en te ondersteunen in het beoefenen van sport en het goed begeleiden van de juiste voeding. Abdel verstaat zijn vak, is zeer doelgericht en geeft op een plezierige en natuurlijke manier trainingen.

IMG-8626.JPG

KICKBOKSER

Abdel is een vechter als hij in de ring zijn mannetje moet staan! Hij vecht al meer dan 10 jaar en heeft in veel internationale wedstrijden gevochten. Hij is gedreven, scherp en altijd gericht op zijn doelen. Abdel is een strategische vechter als hij in de ring staat.

TRAINER

Abdel is ook trainer van (opkomende) vechters. Hij ondersteunt en coacht vechters tijdens wedstrijden of gala's vanuit de hoek. Samen met zijn vechters en team doet hij er alles aan om de winst binnen te halen. 

IMG-1141.jpg
IMG_8229.jpg

VRIEND

Naast de ondernemer, kickbokser en trainer, is Abdel vooral iedereen zijn vriend. Met name zijn persoonlijkheid, gastvrijheid en mensenkennis maakt hem uniek en is hij voor zowel jong als oud een echte vriend! Bij Abdel voel je je gelijk gewaardeerd en nog veel belangrijker, je voelt je welkom!. 

“De afgelopen 2 jaar ben ik met Abdel aan het trainen. Hij weet altijd precies tot mijn grenze te gaan en de juiste begeleiding te bieden!"

Peter

bottom of page