top of page
pexels-victor-freitas-841130.jpg

ONZE TRAININGEN 

Ieder persoon is uniek en iedereen heeft zijn eigen doelen om fit te worden en te blijven.

Wij helpen jou daarbij! Of je nu meer energie wilt krijgen gedurende de dag, op een verantwoorde manier afvallen, sterker wilt worden, ondersteuning nodigt hebt na de zwangerschap, een gezonde levensstijl verkrijgen of gewoon een stok achter de deur te hebben om fit te worden.
Let’s Get Fit heeft alles in huis om jou dit te bieden!

IMG_8209.jpg
IMG_8215.jpg
e41c5661-8ed4-416c-a2a0-0382be356457_edited.jpg

Personal Training

Let's Get Fit helpt je bij alle facetten van het trainen. Een specifiek op elk individu afgestemde fysieke training, onder begeleiding van onze gekwalificeerde personal trainers.

Family Bootcamp

Doordeweeks een drukke baan en te weinig tijd voor de kinderen? Het is tijd voor minder Fortnite en meer Fitness! Samen bezig zijn en elkaar motiveren, dat is de Family Bootcamp. 

Bedrijfstrainingen

Sportactiviteiten is een belangrijk element van teambuilding binnen bedrijven. Onze trainingen helpen ook het teamgevoel te versterken en te verbeteren.

img-8283-968x645.jpg
WhatsApp Image 2022-06-25 at 6.00.04 PM.jpeg
pexels-ella-olsson-1640771.jpg

Small Group Training

Onze trainingssessies in kleine groepen zijn een geweldige manier om een meer gepersonaliseerde workout te krijgen en om plezier te hebben met je vrienden of kennissen.

Kids Empowerment

Onze kids empowerment trainingen zijn ontworpen om kinderen en tieners te helpen om te gaan met de uitdagingen van het leven. Wij bieden hiervoor meerdere programma's aan.

Voeding & Lifestyle

Naast (intensief) sporten is een gevarieerde en gezonde voeding van essentieel belang. Onze experts helpen jouw voeding en levensdoelen op een verantwoorde manier te realiseren.

Beginnen met trainen, groepslessen boeken, kids empowerment, voeding & lifestyle, we kunnen het allemaal voor je regelen!  
Neem contact op voor meer informatie.

TRAINING INPLANNEN? 

bottom of page